Back

Som Centre Oficial Examinador d'Oxford

Durant el curs 2016-2017, vam tenir l’honor de rebre la placa de “Approved Test Centre” de l’Oxford University Press, marcatge que simbolitza l’últim pas en el nostre procés de certificació com a examinadors oficials de l’Oxford Test of English. Aquesta acreditació ens autoritza, seguint meticulosos estàndards d’OUP, a convocar i realitzar les proves de competència lingüística de llengua anglesa directament des de les nostres instal·lacions, facilitant la certificació dels coneixements corresponents als nivells A2, B1 i B2.

Cada convocatòria està oberta a qualsevol persona interessada a certificar les seves habilitats lingüístiques en anglès. 

Necessites acreditar el teu nivell d'anglès?
Te’n vas d'Erasmus? Vols avançar en la teva carrera professional?

Amb l'Oxford Test of English, el teu nivell d'anglès estarà
certificat per la Universitat d'Oxford en tan sols 14 dies.

4 skills

La prova consisteix en 4 skills: speaking, listening, reading i writing. Es poden fer juntes, separades, o individualment, adaptant-se a les teves necessitats.

3 nivells

La prova s’alinea amb el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCER) en tres nivells: certifica el teu nivell A2, B1 o B2.

2 hores

Obrim desenes de convocatòries durant tot el curs escolar, l’examen és 100% en línia, dura 2 hores i tens els resultats en menys de 14 dies.

1 examen

L’única prova de competència lingüística certificada per la Universitat d’Oxford. Els resultats són vàlids per a tota la vida i reconeguts a tot el món.

Entra al formulari, deixa les teves dades i selecciona la data de l'examen.
INSCRIU-TE
Experimenteu amb la demo en línia dissenyada per a ajudar-te a entendre què trobaràs quan facis l'Oxford Test of English. Aquesta demostració no certifica el nivell aconseguit, i es pot abandonar en qualsevol moment.
ENTRA

Recorda

El dia de la prova és obligatori que portis amb tu un document oficial de identificació (DNI, NIE, passaport) vigent per comprovar la teva identitat. En cas contrari no podràs realitzar l'examen.

Informació adicional

Si ets una acadèmia de llengua anglesa o centre educatiu i vols organitzar una convocatòria d'examen, fes-nos una proposta de dates.
CONTACTA AMB NOSALTRES