Back

SUBMINISTRAMENTS I SERVEIS, SL (d’ara endavant “nosaltres” o “la companyia”), com a desenvolupador del website, és responsable de la gestió i protecció de les dades personals dels usuaris (d’ara endavant “vostè” o “l’usuari”) en relació amb l’aplicació SJ Family i el lloc web santjosep.com (d’ara endavant “els recursos”).

Recopilació de dades personals

Els recursos no recopilen cap tipus de dades personals dels seus usuaris. No recollim informació com ara noms, adreces de correu electrònic, números de telèfon, adreces IP o qualsevol altra informació personal identificable. Cap de les dades dels usuaris serà recollida.

Informació no personal

No recopilem informació no personal sobre els usuaris en els recursos. Ni els recursos ni nosaltres recopilem dades com l’idioma de preferència, el tipus de navegador utilitzat, el sistema operatiu, les activitats de l’usuari en els recursos i altres dades anònimes.

Galetes i tecnologies similars

Els recursos poden utilitzar galetes i altres tecnologies similars per millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta informació s’utilitza per millorar els recursos i oferir una experiència personalitzada.

Enllaços a tercers

Els recursos poden contenir enllaços a llocs web de tercers. No tenim cap control sobre aquests llocs i no som responsables de les seves polítiques de privacitat o pràctiques. L’ús d’aquests enllaços és a responsabilitat de l’usuari i s’ha de tenir en compte que aquesta política de privacitat només s’aplica als recursos de l’app SJ Family i el lloc web santjosep.com.

Seguretat de les dades

Tot i que no recollim cap dada dels usuaris, ens comprometem a protegir la seguretat dels mateixos. Mantenim mesures de seguretat tècniques i organitzatives adequades per protegir les dades personals contra accés no autoritzat, pèrdua accidental o destrucció il·lícita.

Transferència de dades

Cap dada personal de l’usuari serà recollida ni transferida i processada en altres països.

Retenció de dades

No retenim les dades personals dels usuaris en els recursos de SJ Family i santjosep.com. No conservem cap informació personal identificable després de l’ús dels recursos.

Canvis en la política de privacitat

Ens reservem el dret de modificar o actualitzar aquesta política de privacitat en qualsevol moment. Les modificacions entraran en vigor en el moment de la seva publicació en aquest lloc web. Es recomana als usuaris revisar periòdicament aquesta política per conèixer qualsevol canvi. L’ús continuat dels recursos després de la publicació de les modificacions constituirà l’acceptació d’aquests canvis.

Contacte Si té alguna pregunta, preocupació o sol·licitud relacionada amb aquesta política de privacitat, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de les dades de contacte proporcionades al lloc web santjosep.com.

Data d’entrada en vigor: 01/09/2022