Back

English

English

INFANTIL | PRIMÀRIA | SECUNDÀRIA

L’extraescolar d’anglès, no s’enfoca com un repàs a la matèria curricular sinó en aquesta extraescolar l’alumnat durà a terme en projectes, tasques i exercicis sobre temes apassionants per a infants de la seva edat. A través d’activitats com a jocs, cançons, lectura i escriptura, aconseguim que l’infant pugui expressar-se amb claredat alhora que aferma la seva pronunciació en l’anglès.

A l’activitat es fomenta un ambient exclusiu en anglès des del primer nivell. La idea fonamental en aquests cursos és crear un entorn positiu on els participants estiguin sempre en contacte amb l’anglès. Les sessions didàctiques tenen la finalitat encuriosir de l’alumne i mantenir l’interès, traient profit al seu entusiasme i espontaneïtat, d’aquesta manera van adquirint un excel·lent aprenentatge del llenguatge d’una manera natural, gairebé inconscient.

Dimarts, de 17:00 a 18:00 h
35,00 €/mes

Material: 30,00 €/any

1r i 2n de Primària
Dimecres, de 14:00 a 15:00 h
35,00 €/mes

3r, 4t, 5è i 6è de Primària
Dilluns i dimecres, de 13:15 a 14:00 h
35,00 €/mes

Material: 30,00 €/any

Dimarts i dijous, de 14:00 a 15:00 h (grups diferents a primària)
69,00 €/mes


Material: 30,00 €/any

Música

Música

INFANTIL | PRIMÀRIA

Aquesta extraescolar és una activitat musical dinàmica i creativa on l’aprenentatge musical es desenvolupa a través del joc participatiu i vivencial, la creativitat artística, les audicions musicals, la roda d’instruments, les cançons, les danses i els ritmes amb percussió.

Un nou concepte d’aprenentatge musical en grup que permetrà assolir als alumnes el grau elemental de música de manera pràctica, creativa i participativa desenvolupant el programa curricular oficial de l’aprenentatge del llenguatge musical de manera pràctica i en grup. Es vol potenciar sobretot la creativitat musical de l’alumne a través d’activitats com l’orquestra de percussió, el joc d’escolta auditiu, el cant o el ritme corporal.

Dimarts, de 17:00 a 18:30 h
35,00 €/mes

Dimarts, de 17:00 a 18:30 h
35,00 €/mes

Piano

Piano

PRIMÀRIA | SECUNDÀRIA

Aprenentatge individual de l’instrument de piano, en horari de migdia de 13h a 15h en sessions de 45 minuts a la setmana.

Adaptem el repertori i l’aprenentatge segons les necessitats educatives de l’alumnat.

A l’inici i al llarg del curs, s’entregarà el material didàctic necessari per fer el seguiment adequat de les activitats.

Dilluns i/o divendres, de 13:15 a 14:00 h

A consultar

Robòtica LEGO

Robòtica LEGO

PRIMÀRIA | SECUNDÀRIA

L’activitat extraescolar de robòtica és una de les ofertes més completes en la robòtica educativa i la formació, ofereix un programa integral en el qual els infants mitjançant les activitats adaptades al nivell i l’edat arriben a adquirir una gran competència en l’àmbit de la robòtica, els drons, la programació de videojocs i el disseny i la impressió 3D.

Aquesta activitat mostra la cara més divertida i interactiva del món de la mecànica i la programació tecnològica enfocant l’ensenyament al treball en equip i la cooperació, valors indispensables en aquesta extraescolar.

1r, 2n i 3r de Primària
Dimarts, de 17:00 a 18:30 h
35,00 €/mes

4t, 5è i 6è de Primària
Dijous, de 17:00 a 18:30 h
35,00 €/mes

Dijous, de 17:00 a 18:30 h
35,00 €/mes

Teatre musical

Teatre musical

PRIMÀRIA

L’extraescolar de teatre musical és una de les opcions més enriquidores en el món de les arts escèniques i la interpretació. Aquest programa integral ofereix als alumnes l’oportunitat d’explorar el meravellós univers del teatre, la música i la dansa, adaptant les activitats segons el seu nivell i edat, per així fomentar el desenvolupament de competències excepcionals en aquest apassionant camp.

A través d’aquesta extraescolar, els estudiants experimenten l’emoció de posar-se en la pell de personatges i interpretar històries que els transporten a mons fascinants. Desenvolupen les seves habilitats vocals i de moviment, aprenent a cantar, ballar i actuar amb passió i expressió. 

Dijous, de 17:00 a 18:30 h
35,00 €/mes

Estudi dirigit individualitzat

Estudi dirigit individualitzat

PRIMÀRIA | SECUNDÀRIA

Activitats de reforç o d’ampliació dissenyades especialment per a cada alumne/a. S’organitzen individividualment per donar una atenció molt personalitzada.

A concretar amb l'alumne entre dilluns i dijous, 17:00 a 18:00 h
12,25 €/dia