Back

Dades identificatives del lloc web

Totes i cadascuna de les planes web localitzables sota el domini santjosep.com i els seus respectius subdominis i subdirectoris, així com el seu contingut, són propietat de SUBMINISTRAMENTS I SERVEIS, SL (en endavant COL·LEGI SANT JOSEP), amb seu i domicili social a:

Carrer d’Eusebi Güell, 126, baixos
08830 Sant Boi de Llobregat
NIF: B59682633

 

Condicions d’ús i limitació de responsabilitat

L’ús del lloc web implica acceptar les condicions que estableix aquest document. 

El COL·LEGI SANT JOSEP no pot garantir que tota la informació que s’ofereix en el seu lloc web sigui correcta ni es trobi permanentment actualitzada, i farà tots els esforços necessaris per esmenar al més aviat possible les possibles deficiències que se’n detectin. 

El COL·LEGI SANT JOSEP es reserva la facultat de fer modificacions i actualitzacions del seu lloc web en qualsevol moment sense necessitat d’avís previ. 

El COL·LEGI SANT JOSEP no garanteix l’accés continu als elements i a la informació continguda en el seu lloc web, ni la seva correcta visualització o descàrrega que es puguin veure impedits o interromputs per factors o circumstàncies que escapen al seu control. 

El COL·LEGI SANT JOSEP no assumeix cap responsabilitat per eventuals danys i perjudicis per interferències, avaries, desconnexions o qualsevol altre factor o circumstància aliens al seu control. 

El COL·LEGI SANT JOSEP no garanteix que el seu lloc i els seus servidors estiguin lliures de virus i de programes malignes de qualsevol mena, i no es fa responsable d’eventuals danys i perjudicis causats per l’accés al seu lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi. 

El COL·LEGI SANT JOSEP no es fa responsable de la informació ni de la resta de continguts de tercers enllaçats al seu lloc web. 

El COL·LEGI SANT JOSEP no es fa responsable de la mala praxi o utilització fraudulenta de la informació continguda en el seu lloc web i es reserva l’eventual utilització de les mesures legals pertinents per a la protecció de la seva imatge o interessos. 

En relació amb les imatges de persones que apareixen al seu lloc web, aquestes són publicades respectant el dret a la imatge pròpia, s’utilitzen únicament per informar i donar a conèixer l’activitat del COL·LEGI SANT JOSEP i en cap cas se cedeixen a terceres persones sense el permís corresponent. 

 

Drets de propietat intel·lectual i llicències d'ús obert

1. El lloc web www.uab.cat i tots els seus continguts són propietat del COL·LEGI SANT JOSEP o d’altres organismes que han autoritzat l’ús i difusió d’aquests continguts al COL·LEGI SANT JOSEP.

2. Tota la informació que conté, sempre que no es digui expressament el contrari, està sotmesa a una llicència Creative Commons Reconeixement – No Comercial (CC BY NC), que en permet la còpia, distribució i comunicació pública, així com la creació d’obres derivades sense finalitat comercial, sempre que se citi la font.

3. Pel que fa a les marques, fotografies, imatges, signes distintius i logotips que apareixen en aquest lloc web són propietat exclusiva del COL·LEGI SANT JOSEP, sempre que no s’indiqui una titularitat diferent, estan protegits per la legislació vigent aplicable i no poden ser reproduïts, excepte quan apareguin dins dels ginys facilitats pel COL·LEGI SANT JOSEP.

 

Jurisdicció i lleis aplicables

Aquest lloc web es regeix per les lleis espanyoles independentment de l’entorn legal de l’usuari, i qualsevol litigi que se’n susciti es dirimirà en els tribunals espanyols.