Back

Acompanyament tutorial

En el nostre Batxillerat, cada alumne és important. Amb el nostre programa de seguiment tutorial, garantim un acompanyament individualitzat per al teu creixement acadèmic i personal.

Des de l’inici, un equip de tutors dedicats t’assistirà per assegurar-te un èxit durador.

Itineraris i optatives

Un programa personalitzat i dissenyat per assolir les competències clau i afrontar els reptes del present i futur més immediat. Amb una oferta d’optatives permetrà endinsar-se multidisciplinarment en àmbits com la psicologia, la comunicació audiovisual, l’empresa o el dret.

Certificació de nivell

Oxford Test of English

Certifica el teu nivell d’anglès amb una llicència gratuïta dels nivells B1, B2 i C1 d’Oxford Test of English

Batxillerat Dual

Academica International Studies

Prepara’t per a futures oportunitats educatives als Estats Units amb la doble titulació: Dual Diploma d’Academica Studies.

Matrícula gratuïta

Áccura Sant Boi

Setmana Blanca

La Molina

Cada any, els nostres estudiants tenen l’oportunitat de participar en la Setmana Blanca, una experiència educativa i recreativa que els permet aprendre i gaudir d’esquí alpí o snowboard. Aquesta activitat està dirigida i supervisada per professors del centre i per tècnics esportius especialitzats en activitats de muntanya d’alta qualitat.

Els estudiants no només adquiriran habilitats esportives, sinó que també fomentaran la cohesió de grup i desenvoluparan les habilitats socials en un entorn natural, dinàmic i enriquidor.

SJ Orientació

Orientació acadèmica i professional

Prepara el teu futur amb confiança. Amb el nostre servei d’orientació acadèmica i professional, t’aproparem els diferents sectors i àmbits laborals. Encaminant els pròxims passos en els estudis superiors i la teva carrera professional. Planifica el teu camí amb nosaltres i assoleix els teus objectius.

El nostre professorat actua com a guia, acompanyant i orientant els estudiants en aquesta etapa de transició cap al seu futur personal i professional, assegurant-se que aquesta transició sigui tan enriquidora com sigui possible.

Estada a l'Empresa

Experimenta el món real amb el nostre programa d’Estada a l’Empresa. Treballa directament amb professionals en el teu camp d’interès, adquireix experiència pràctica i desenvolupa les habilitats necessàries per aproximar-te en el món laboral.

Una finestra al món.

Primer de Batxillerat

Matèries comunes

Tot l’alumnat ha de cursar aquestes matèries.

Matèries de modalitat

Es triarà 1 modalitat formada per 3 matèries.

Matèries optatives

Es triaran 3 matèries (1 de cada franja).

Segon de Batxillerat

Matèries comunes

Tot l’alumnat ha de cursar aquestes matèries.

Matèries de modalitat

Es triarà 1 modalitat formada per 3 matèries.

Matèries optatives

Es triarà 1 matèria.

Modalitat de Ciències i Tecnologia

La modalitat de ciències i tecnologia s’adreça a alumnes interessats per les ciències experimentals, les matemàtiques, els estudis relacionats amb continguts cientificosanitaris i el món dels processos tecnològics i dels materials, instruments, aparells i màquines que s’utilitzen en la producció de béns i serveis.

Modalitat d'Humanitats i Ciències Socials

La modalitat d’humanitats i ciències socials s’adreça a alumnes amb inquietuds relacionades amb els estudis lingüístics i literaris, la filosofia, les manifestacions culturals, les ciències socials, jurídiques, polítiques i econòmiques, la gestió i administració pública, la comunicació, les relacions públiques, la publicitat, el turisme i altres serveis d’oci.

Descobreix com aprofitem les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) per a transformar i enriquir l'experiència educativa en aquesta etapa mitjançant el nostre projecte EinaDigital!
CONSULTA

Demana informació