Back

Dansa-Jazz

Dansa-Jazz

INFANTIL | PRIMÀRIA | SECUNDÀRIA

L’activitat de Dansa-Jazz és una extraescolar que permet als infants desenvolupar d’una manera lúdica les competències d’àmbits socials i psicomotrius afavorint la creativitat dels infants.

A l’etapa d’infantil es fa una proposta d’iniciació a la dansa mostrant als infants els diferents estils de danses i balls, aprofundint en l’expressió corporal dels més menuts.

A les etapes de primària i secundària es va perfeccionant cada cop més la tècnica oferint diferents estils de balls moderns combinats de forma lúdica a l’hora que tècnica, permetent als infants millorar alhora que gaudeixen d’estils urbans.

I3 i I4
Dijous, de 16:45 a 18:15 h
35,00 €/mes

I5, 1r, 2n de Primària
Dimarts, de 17:00 a 18:30 h
35,00 €/mes

3r, 4t, 5è de Primària
Dimecres, de 17:00 a 19:00 h
46,00 €/mes

Secundaria i 6è Primària
Dimecres, de 17:00 a 19:00 h
46,00 €/mes

Tecnificació dansa

Tecnificació dansa

Cal estar inscrit a dansa per realitzar aquesta activitat.

Descobreix l’excel·lència en la dansa! La tecnificació de dansa brinda una experiència única per a perfeccionar les habilitats. Classes reduïdes, enfocament en la tècnica i un ambient de suport. 

Dilluns, de 17:00 a 18:15 h
17,00 €/mes

Natació

Natació

INFANTIL | PRIMÀRIA | SECUNDÀRIA

L’activitat de natació es basa en un aprenentatge i perfeccionament de la tècnica i l’estil de natació de manera gradual i progressiva.

Des de fa anys, treballem amb el Club Áccura Sant Boi, que ens ofereix unes instal·lacions confortables per tal que els infants puguin millorar les seves habilitats a l’aigua, i un monitoratge especialitzat en l’ensenyament d’activitats fisicoesportives, en concret natació a infants. L’equip multidisciplinari conformat per monitors de l’Áccura i del Sant Josep, permet oferir un acompanyament proper als infants que els faci millorar en l’àmbit de la natació.

Divendres, de 16:45 a 19:00 h
53 €/mes

Divendres, de 17:00 a 19:00 h
53 €/mes

Divendres, de 17:00 a 19:00 h
53 €/mes

Voleibol

Voleibol

PRIMÀRIA | SECUNDÀRIA

L’activitat de voleibol incorpora una varietat de pràctiques, incloent-hi elements tècnics del joc, tàctiques de grup i activitats lúdiques que permetran divertir-se mentre milloren les seves habilitats. A més, amb l’ús de diverses dinàmiques d’equip, fomentem la creació d’amistats i la fortalesa del grup.

Durant les sessions de voleibol, els alumnes tindran l’oportunitat de millorar la seva coordinació, la resistència i l’agilitat, alhora que aprenen valuosos principis d’equip i treball en grup. A través de l’ensenyament de tècniques i estratègies del joc, els nostres entrenadors experimentats guiaran als infants perquè puguin desenvolupar les seves habilitats i esforçar-se per assolir nous reptes.

Dimarts i dijous, de 17:00 a 18:15 h
49,00 €/mes

Dimarts i dijous, de 17:00 a 18:15 h
49,00 €/mes

Bàsquet 3x3

Bàsquet 3x3

PRIMÀRIA | SECUNDÀRIA

L’activitat de bàsquet 3×3 ofereix una nova i emocionant manera de gaudir del bàsquet. Aquesta modalitat dinàmica inclou pràctiques tècniques del joc, estratègies d’equip i activitats divertides per millorar les habilitats dels participants. A més, a través de diferents dinàmiques d’equip, fomentem la creació de vincles i la cohesió del grup.

Durant les sessions de bàsquet 3×3, els alumnes podran millorar la seva coordinació, resistència i agilitat, mentre es diverteixen amb jocs i competicions amigables. Aprendran importants valors de col·laboració i treball en equip a través de diverses activitats lúdiques. Els nostres monitors/es guiaran els infants en l’aprenentatge de tècniques i tàctiques del joc, ajudant-los a desenvolupar-se i a superar nous desafiaments.

Dilluns i dimecres, de 17:00 a 18:15 h
49,00 €/mes

Dilluns i dimecres, de 17:00 a 18:15 h
49,00 €/mes

Kickboxing

Kickboxing

PRIMÀRIA | SECUNDÀRIA

A l’activitat kickboxing es promou un programa està adaptat per a nens i nenes entre 5 i 16 anys, i l’objectiu principal és l’aprenentatge d’arts marcials com el Kung Fu, el Silat, el Kali o Eskrima filipina i el Thai Boxing, tot i que també es poden treballar conceptes i tècniques d’altres arts marcials.

És un mètode progressiu i modern adaptat per promoure diferents qualitats i habilitats físiques com la coordinació, la resistència, la flexibilitat, psicomotricitat… També emfatitzem en conceptes tan importants com el respecte, la disciplina, la concentració, la memòria, la seguretat de si mateix i autoestima, valors importants i necessaris per al creixement i bon desenvolupament de l’alumne.

Dilluns, de 17:00 a 18:30 h
35,00 €/mes

Dilluns, de 17:00 a 18:30 h
35,00 €/mes

Rítmica

Rítmica

PRIMÀRIA

L’activitat extraescolar de Rítmica permet als infants exercitar-se, conèixer una disciplina esportiva que millora la flexibilitat i la salut i que permet als aprendre un munt de valors que resultaran cabdals a la seva vida quotidiana.

L’activitat combina elements de ballet, gimnàstica i dansa, així com l’ús de diversos aparells com la corda, el cèrcol, la pilota, les maces i la cinta.

Dilluns, de 17:00 a 18:30 h
35,00 €/mes

Futbol Sala

Futbol Sala

PRIMÀRIA | SECUNDÀRIA

L’extraescolar de futbol sala ofereix als alumnes una experiència emocionant i activa, centrada en l’aprenentatge pràctic del joc. Aquesta activitat està dissenyada per fomentar l’habilitat, l’agilitat i la coordinació a través d’una varietat d’exercicis pràctics i jocs dinàmics que mantindran els alumnes en moviment i engrescats.

Durant les sessions, es beneficiaran de l’experiència i la guia dels nostres entrenadors, qui els ajudaran a millorar les seves tècniques de joc i a comprendre millor les tàctiques de futbol sala. La pràctica constant i l’enfocament en el treball en equip ajudaran els alumnes a desenvolupar una comprensió més profunda del joc, alhora que fomenten el respecte i la col·laboració entre companys.

A més de millorar les habilitats físiques, aquesta extraescolar està dissenyada per construir un esperit d’equip fort i promoure valors com la perseverança, el compromís i l’esportivitat. Amb un enfocament divertit i inclusiu, podran gaudir d’un ambient propici per a l’aprenentatge i el creixement personal, tot jugant i competint en el dinàmic món del futbol sala.

Dilluns o dimecres, de 17:00 a 18:15 h
35,00 €/mes

Dilluns i dimecres, de 17:00 a 18:15 h
49,00 €/mes