Back

Al Col·legi Sant Josep creiem fermament que la franja de migdia genera un espai educatiu i de lleure on els infants i joves aprenen constantment. Amb menjadors propis a cada secció i un equip propi de monitors i monitores preparat per oferir el servei de menjador, activitats lúdiques i treball d’hàbits. Aquest servei forma part del Projecte Educatiu en coherència amb la línia educativa del Centre. 

Amb el propòsit de millora constant s’ha reestructurat la franja de migdia originant l’espai migdia on l’estona de menjador conflueix en un espai educatiu, amb l’objectiu d’adquirir i desenvolupar habilitats socials, emocionals i d’alimentació saludable.

Per aconseguir que cada infant treballi aquestes habilitats s’ha dissenyat una proposta innovadora que s’alinea amb l’àmbit curricular en la millora de l’alimentació, esmorzars saludables (fruites cada dimarts i dijous), sortides, tallers, gimcanes esportives, etc., acompanyats de personal especialitzat amb l’objectiu de fomentar actituds de respecte, tolerància i solidaritat.

Hi ha un grup de monitors i monitores en el moment de l’àpat que se centren en activitats que desenvolupen el sentit del gust, del bon menjar, d’alimentar-se seguint una dieta equilibrada i mediterrània. Implicant als alumnes en el bon funcionament d’hàbits socials i d’higiene.

Una part important del projecte de l’espai de migdia consisteix a empoderar els infants en la resolució dels conflictes propis i del grup.

A través dels tallers dinamitzats pel monitoratge, del joc lliure i del joc dirigit, de l’espai d’estudi i de treball personal, de l’esport o del temps de migdiada (per als alumnes d’I3); es treballa la creativitat, el moviment, l’expressió de les emocions i la importància de l’experimentació i la descoberta. Així com valors com el respecte, la cooperació…

El servei de càtering distribueix els menús des de la cuina central al centre. Ofereix cuina casolana adaptant-se a l’oferta estacional per poder oferir productes frescos i de proximitat. Adequa els menús a dietes per al·lèrgies. Ofereix un equilibri dietètic: reducció de proteïna animal, incorporació de diferents cereals, acompanyament de verdura cuita o amanida i fruita de temporada.

Tot el curs
D'1 a 4 dies
De 5 a 9 dies
De 10 a 14 dies
A partir de 15 dies

180,00 €/mes
11,52 €/dia
11,26 €/dia
11,15 €/dia
10,97 €/dia

El servei de migdia pot sol·licitar-se a la Secretaria del col·legi en qualsevol de les següents modalitats:

- Per a tot el curs.
- Per a un mes.
- Per a un dia.

Per qualsevol altra alternativa, cal consultar a Secretaria.