Back

L’educació amplia els límits de les nostres experiències. I només ella pot aconseguir persones compromeses amb un món millor. Aprendre és fàcil si t’ensenyen bé, perquè naixem amb el talent, amb les ganes i amb el plaer per descobrir i aprendre.

L’educació mou el món. L’educació ens mou.

Al Col·legi Sant Josep tenim la mirada posada en els nostres alumnes. Una mirada que acompanya l'infant en el seu creixement personal per viure cada dia en consciència plena.

Confiem en les capacitats de totes les persones i potenciem el talent dels nostres alumnes amb el principal objectiu de que esdevinguin, cada dia, persones felices.

Ens mou ser una guia per als nostres alumnes i formar-los amb un esperit crític i empàtic. I creiem que les emocions tenen un paper fonamental en qualsevol aprenentatge. Disposar d’un medi agradable, familiar i segur fa que explorem l’entorn que ens envolta amb gust.

Ens comprometem amb tu, família, a acompanyar-vos en el procés de coeducar de manera respectuosa el que més estimeu: els vostres fills.

Pensem que viure experiències els prepararà per als reptes del futur de manera competent. A través de les diferents metodologies, generem una experiència d’aprenentatge que impulsa els nostres alumnes a descobrir nous horitzons, crear projectes inimaginables i adquirir eines per a compartir amb el món que ens envolta.

Santi Valldeoriola i Novella, director del centre

Missió, visió i valors

santjosep-infantil_2

Missió

El Col·legi Sant Josep de Sant Boi de Llobregat és una institució educativa al servei de la societat, oberta a tothom i arrelada al país. La nostra raó de ser és oferir una educació i formació integral dels alumnes que ens han estat confiats.
santjosep-secundaria2

Visió

La nostra mirada està posada en el futur dels nostres alumnes, i és per això que eduquem amb vistes a una convivència social plena, activa i responsable dins els valors democràtics.
santjosep-batxillerat

Valors

El Col·legi es declara lliure i educa sense discriminacions de raça, sexe, religió o convenciments polítics i procurarà que els seus alumnes facin seves aquestes idees de respecte i tolerància i assoleixin una projecció social integradora.