Back

Som Centre Oficial Examinador d'Oxford

Els representants d’Oxford University Press van fer entrega de la placa que ens certifica com a Examinadors Oficials. Aquesta acreditació ens permet, seguint una exhaustiva normativa d’Oxford, convocar i realitzar en les nostres instal·lacions Proves de Nivell de llengua anglesa per a la certificació de coneixements dels nivells B1 i B2, que seran avaluades per Oxford.

Les convocatòries de l’examen son obertes a tothom qui vulgui presentar-se. Rebem aquest encàrrec amb molta responsabilitat i il·lusió, sempre amb l’objectiu de continuar avançat en la millora de l’aprenentatge de la llengua anglesa.

Amb l'Oxford Test of English, el teu nivell d'anglès estarà
certificat per la Universitat d'Oxford en tan sols 14 dies.

4 skills

La prova consisteix en 4 skills: speaking, listening, reading i writing. Es poden fer juntes, separades, o en qualsevol combinació, adaptat sempre a tu.

3 nivells

La prova s’alinea amb el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (CEFR) en tres nivells: esbrineu si esteu a A2, B1 o B2.

2 hores

Obrim un munt de convocatòries durant tot el curs, la prova dura 2 hores i tens els resultats en només 14 dies.

1 examen

L’única prova de competència lingüística certificada per Oxford. Els seus resultats són vàlids per a tota la vida i reconeguts a tot el món.

Pròxima convocatòria

RECORDA

El dia de la prova és obligatori que portis amb tu un document oficial de identificació (DNI, NIE, passaport) vigent per tal de comprovar la teva identitat.
Experimenteu amb la demo en línia dissenyada per a ajudar-te a entendre què trobaràs quan facis l'Oxford Test of English. Aquesta demo no certifica el nivell aconseguit, i es pot abandonar en qualsevol moment
ENTRA

Preu

Si ets una acadèmia de llengua anglesa o centre educatiu i vols organitzar una convocatòria d'examen, fes-nos una proposta de dates.
CONTACTA AMB NOSALTRES